Nem Para a Para-Sportoljunk együtt! – Eredmény született

A Kézenfogva Alapítvány Nem Para a Para- Sportoljunk együtt! sportversenyén  a legtöbb fogyatékos embert és egészséges fiatalt megmozgató sporteseményt szervező oktatási intézményt kerestük és díjaztuk. Az ország több pontjáról, több mint 20 oktatási intézmény nevezését fogadtuk. A megvalósított sportesemények között szerepelt többek között egész napos sportnap, közös zenés mozgás, sorversenyek.

Alapítványunk az első három helyezett csapatot díjazta és egy iskolát különdíjban részesített. A pontszámokat a sporteseménybe bevont fogyatékos -, és egészséges fiatalok száma határozta meg. Minél többen vettek részt az adott sporteseményen, annál nagyobb esélyük volt a győzelemre! Egy iskola több sportesemény szervezésével is nevezhetett.

Az zsűri döntése alapján az első helyezett a Vajda Péter Ének- Zene Általános Iskola és Sportiskola csapata lett, akik kétszáz fő bevonása mellett rendezték meg sportnapjukat. A második helyezett csapat a VM-KASZK Varga Márton Kertészeti és Földmérő Szakképző Iskola, akik egy Mozogjunk együtt! elnevezésű programot szerveztek több, mint száz fő bevonása mellett. A harmadik helyezett az inárcsi Tolnay Lajos Általános Iskola tanulói lettek, akik Ismerj meg! címmel valósítottak meg egy zenés sportnapot. Különdíjban részesültek a pécsi Megyervárosi Általános Iskola tanulói, akik fogyatékos fiatalokkal együtt több sporteseményt is szerveztek a verseny ideje alatt.

A Nem Para a Para-Sportoljunk együtt! ponttáblázata innen letölthető.

Kategória: Hírek, Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!