A pécsi képzés zárása

Pécsett a képzésen 22 pedagógus vett részt és tett sikeres vizsgát. A résztvevők a helyi közoktatási intézmények óvodapedagógusai, tanítói és osztályfőnöki feladatokat ellátó pedagógusai voltak.

Az képzésnek köszönhetően a pedagógusoknak lehetőségük nyílt a helyi civil szervezetekkel való kapcsolat felvételre is, így további együttműködésekkel is hozzájárulhatnak egy elfogadóbb világ kialakításához. A jelentkező pedagógusok több iskolából kerületek ki, mint pl. Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma, Budai Városkapu- Iskola, Leőwey Klára Gimnázium, Szent Mór Iskolaközpont.

A képzésben részt vett 11 fogyatékos ember és segítőik a Fogd a Kezem Alapítvány, a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézménye, valamint a Kerek Világ Alapítvány intézményeiből érkeztek.

“Az osztályfőnöki óra nagyon jól sikerült, a tanulók teljesen meghatódtak, volt aki sírva is fakadt, olyan érzelmek törtek fel belőle a tapasztalati szakember beszámolója kapcsán. A beszélgetés először kissé nehézkesen indult, de aztán már alig tudtuk befejezni, a tervezett 45 percből 120 perc lett, de folytatást is tervezünk.” – olvasható egy tanár beszámolójában.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!