Utolsó találkozásunk

Utolsó Találkozásunk

Harmadszorra is ellátogattunk barátainkhoz a Prizma Általános Iskolába, most 90 percig élvezhettük társaságukat. Ez alkalommal egy festegetős délutánt szerveztünk nekik tojásfestéssel, a húsvét miatt, hogy megajándékozhassák szüleiket néhány kézzel készített aprósággal.
Ezen kívül szív alakú papírra festhettek kézzel, vagy amivel éppen szerettek volna. Mindannyian nagyon élveztük, bár volt néhány tojástörés a festés során, de ezek pótolhatóak voltak, és a munka folytatódhatott tovább. A végére mindenki csupa tempera lett, de a közös mosakodás is élvezetesebbé tette a délutánt.

Nagyon jól elbeszélgettünk velük, előszeretettel fényképezték egymást amikor csak alkalmuk adódott rá, valamint minket is, kis segítséggel. Szerettünk volna több időt velük tölteni, de hát az uzsonnaidő az uzsonnaidő.

Most is sikerült belepillantanunk a tanulásban korlátozott gyermekek életébe, megismertük az álmaikat, megismertük egymást, és ahogy azt a csapatnevünk is mutatja, esélyt adott arra, hogy tegyünk valamit értük, valamint ők is rengeteget tudtak adni nekünk: szeretetet, vidámságot és hatalmas nyitottsággal fordultak felénk. Remélem, hogy látogatásaink nyomott hagytak bennük is, akárcsak bennünk, és biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még velük találkozni.

http://www.youtube.com/watch?v=DMyuIssReZA

Együtt Egymásért névjegye

Sziasztok! Mi az Ady Endre Gimnázium 11. évfolyamos tanulói vagyunk. 4 lány, akiknek célja, hogy mosolyt csaljanak a tanulásban korlátozott gyerekek arcára. Így hát felkerekedtünk és meglátogattuk a XIII. kerületi Prizma Általános Iskola és Óvoda 1-2-3 osztályos tanulóit. Itt szerveztünk a közelgő ünnep kapcsán egy ismerkedős színezős programot majd ezt követte egy hihetetlenül szenzációs zenés, játékos délután, ahol talán mi élveztük jobban a mókázást. "Együtt Egymásért"
Kategória: Beküldött bejegyzések | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!