CSocsó – A megmérettetés

 

Első találkozásunk alkalmával felfedeztük, hogy az Otthonban az egyik terem közepén áll egy csocsó asztal. Kiderült, hogy imádnak versenyezni. Mivel mi szintén nagy játékosok hírében állunk, meg kellett mérkőznünk egymással.

 

Így egy héttel későbbre megszerveztünk egy csocsó bajnokságot. Kemény ellenfelekre találtunk, jó nehéz meneteket játszottunk. A meccseket a fiatalok nagy lelkesedéssel végig drukkolták. Természetesen mindenki ellenünk akart kiállni így jól elfáradtunk.

 

A két találkozó összegezve arra jutottunk,hogy ugyanolyanok, mint mi. Már nem is félünk tőlük, pedig az elején volt egy kis izgalom, félelem bennünk. Tapasztalatból mondhatjuk, hogy ők is szeretnek szórakozni, szeretik a sportokat. Mindenki izgatott, ha versenyezni lehet. A közös programok alatt barátokká kovácsolódtunk össze, amit a jövőben is szeretnénk megtartani. Remélem még sok szép emlékünk lesz együtt!

Karnevalkommando névjegye

A Békéscsabán lévő Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola 12/A osztálya kitaláltuk, hogy farsangot szervezünk egy fogyatékkal élők részére fentartott otthonnak, ahol a sérültek, a segítők, a családtagok és mi is közösen részt vehetünk. Ezt mind megbeszéltük az egyesület vezetőjével, aki engedélyt adott nekünk, és örült az ötletnek. Először is egy plakátot készítettünk, melyet elvittünk hozzájuk, lelkesedéssel fogatták a farsang meghírdetését. A farsangot előzetes készülődések is megelőzték, mint amikor a díszeket, díjakat, jelmezeket, süteményeket készítettük.
Kategória: Beküldött bejegyzések | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!