Lezárult a győri Osztályfőnöki óra képzésünk első szakasza

A tapasztalati szakértők és segítőik készen állnak a tanórák megtartására

A három napos bentlakásos képzés nagyon jó hangulatban telt el. A fogyatékos emberek tapasztalati szakértőként felkészültek arra, hogy a pedagógusokkal közösen megtartott osztályfőnöki órákon tudjanak magukról beszélni és a felmerülő kérdésekre képesek legyenek önállóan válaszolni.

A fogyatékos emberek segítői megismerkedtek a különböző fogyatékossági típusok mindennapi nehézségeivel és különböző gyakorlati ismeretekkel gazdagodtak.

Három segítőtől kaptuk az alábbi véleményeket, köszönjük, hogy megosztották velünk tapasztalataikat!

Hatalmas élményekben volt részem nekem is és a szakértőmnek is. Nincs olyan esemény, amit ki tudnák emelni a többi a közül, a tréning minden perce egy élmény volt számomra. Nagy izgalommal várjuk a folytatást! (Horváth Zsófia)

A meghatódottság övezte mindennapjainkat, de nem volt ez azonos a sajnálattal. Töltést adott számunkra a tréning, hogy munkánkat a továbbiakban is elhivatottan tudjuk végezni. Fiataljainkat elégedetteknek, s ami a legfontosabb boldogoknak láttuk. (Dőry Dóra)

Kitűnő volt, ellátás, programok, hangulat, jól megszervezett három napos program részese lehettem. Kár lett volna kihagynom, most szegényebb lennék. Szeretnék a jövőben is ebben a kis csapatban újabb és újabb élményekkel gazdagodni együtt dolgozni ezért a szép célért. Köszönet nektek! (Kóczán Lajosné Valéria)

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!