Hírek kategória bejegyzései

Nem Para a Para-Sportoljunk együtt! – Eredmény született A Kézenfogva Alapítvány Nem Para a Para- Sportoljunk együtt! sportversenyén  a legtöbb fogyatékos embert és egészséges fiatalt megmozgató sporteseményt szervező oktatási intézményt kerestük és díjaztuk. Az ország több pontjáról, több mint 20 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek, Nincs kategorizálva | Szóljon hozzá most!

A pécsi képzés zárása

Pécsett a képzésen 22 pedagógus vett részt és tett sikeres vizsgát. A résztvevők a helyi közoktatási intézmények óvodapedagógusai, tanítói és osztályfőnöki feladatokat ellátó pedagógusai voltak. Az képzésnek köszönhetően a pedagógusoknak lehetőségük nyílt a helyi civil szervezetekkel való kapcsolat felvételre is, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Békéscsabán sikeresen lezajlott a képzés

A békéscsabai képzés sikeresen zárult. Álljon itt pár visszajelzés a pedagógusoktól, beszéljenek ők helyettünk: „Mi most a fogyatékosság, a sérült embertársaink olyan fajta megközelítési technikáját tanulhattuk meg, amely megkönnyíti az elfogadást és az elfogadtatás folyamatát a tanulói csoportokban. Minden pedagógusnak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Újra becsengetnek

A korábbi évek sikerei után 2014 januárjában újra elindul az Osztályfőnöki óra képzés sorozat.  A program 2014 első negyedévében, három helyszínt érintve valósul meg. Minden esetben a tapasztalati szakértők képzésével indulunk, majd ezt követően kapcsolódnak be a pedagógusok. Az első … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Elkezdődött Nyíregyházán az Osztályfőnöki óra

A nagysikerű győri és miskolci képzéssorozat Nyíregyházára érkezett 2013. április 11-én. Az Osztályfőnöki óra képzés azzal a céllal jött létre, hogy az egészséges fiatalok megismerjék fogyatékos társaikat iskolai keretek között. Az összehangolt képzés első részében a fogyatékos emberek bentlakásos képzésére … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Lezárult az Osztályfőnöki óra képzés Miskolcon

Óriási túljelentkezést követően maximális, 24 fővel indult el a miskolci képzés 2013. február 28-án. A résztvevő pedagógusok olyan csoportfoglalkozások vezetését sajátíthatták el, melynek célja a diákok érzékenyítése az értelmi sérült emberek iránt. A pedagógusok mellett tizenkét értelmi fogyatékos fiatalt készítettek fel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Pozitív visszajelzések

Öröm látni, hogy az Osztályfőnöki óra képzéssorozat egyre nagyobb sikereket ér el. Pozitív visszajelzésekben bővelkedünk, s a résztvevők gondolataiból szeretnénk most közzétenni néhányat. „Van, hogy az ember részt vesz valamiben, s aztán úgy érzi, változott belül, a lelke mélyén. Valamiben, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Visszajelző kérdőív a győri pedagógus képzésről

A “Fogadd el, fogadj el!” Pedagógusok felkészítése az értelmi sérült emberek társadalmi integrációját elősegítő osztályfőnöki órák megtartására képzésünk visszajelző kérdőívek kitöltésével zárul. A győri képzés kérdőíveinek összesítőjét innen tudják letölteni az érdeklődők. A visszajelzések alapján elégedettek voltak a képzéssel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Lezárult a győri Osztályfőnöki óra képzésünk első szakasza

A tapasztalati szakértők és segítőik készen állnak a tanórák megtartására A három napos bentlakásos képzés nagyon jó hangulatban telt el. A fogyatékos emberek tapasztalati szakértőként felkészültek arra, hogy a pedagógusokkal közösen megtartott osztályfőnöki órákon tudjanak magukról beszélni és a felmerülő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Szóljon hozzá most!

Már lehet jelentkezni a Gondolatnyi Segítség versenyre!

Minden kedves érdeklődő általános és középiskolás diákot várunk szeretettel a versenybe! A verseny lényege, hogy egészséges és fogyatékos fiatalok közös programokon vegyenek részt. A programok kitaláláshoz alapul szolgálnak A világ színes kampány gondolatai az elfogadásról. A programokról készült beszámolót szakmai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | 1 hozzászólás