Karnevalkommando bejegyzései

Karnevalkommando névjegye

A Békéscsabán lévő Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola 12/A osztálya kitaláltuk, hogy farsangot szervezünk egy fogyatékkal élők részére fentartott otthonnak, ahol a sérültek, a segítők, a családtagok és mi is közösen részt vehetünk. Ezt mind megbeszéltük az egyesület vezetőjével, aki engedélyt adott nekünk, és örült az ötletnek. Először is egy plakátot készítettünk, melyet elvittünk hozzájuk, lelkesedéssel fogatták a farsang meghírdetését. A farsangot előzetes készülődések is megelőzték, mint amikor a díszeket, díjakat, jelmezeket, süteményeket készítettük.

CSocsó – A megmérettetés

  Első találkozásunk alkalmával felfedeztük, hogy az Otthonban az egyik terem közepén áll egy csocsó asztal. Kiderült, hogy imádnak versenyezni. Mivel mi szintén nagy játékosok hírében állunk, meg kellett mérkőznünk egymással.   Így egy héttel későbbre megszerveztünk egy csocsó bajnokságot. Kemény ellenfelekre találtunk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!

Karnevál

A FARSANGI KARNEVÁL A farsang napján mi hamarabb odamentünk, hogy a termet feldíszítsük, és mindent előkészítsünk. Mikor úgy gondoltuk többen nem érkeznek már, akkor egy közös bemutatkozással indítottunk, egy nagy körbe álltunk, és mindenki elmondta minek öltözött és a nevét. Eleinte … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!