Együtt Egymásért bejegyzései

Együtt Egymásért névjegye

Sziasztok! Mi az Ady Endre Gimnázium 11. évfolyamos tanulói vagyunk. 4 lány, akiknek célja, hogy mosolyt csaljanak a tanulásban korlátozott gyerekek arcára. Így hát felkerekedtünk és meglátogattuk a XIII. kerületi Prizma Általános Iskola és Óvoda 1-2-3 osztályos tanulóit. Itt szerveztünk a közelgő ünnep kapcsán egy ismerkedős színezős programot majd ezt követte egy hihetetlenül szenzációs zenés, játékos délután, ahol talán mi élveztük jobban a mókázást. "Együtt Egymásért"

Utolsó találkozásunk

Utolsó Találkozásunk Harmadszorra is ellátogattunk barátainkhoz a Prizma Általános Iskolába, most 90 percig élvezhettük társaságukat. Ez alkalommal egy festegetős délutánt szerveztünk nekik tojásfestéssel, a húsvét miatt, hogy megajándékozhassák szüleiket néhány kézzel készített aprósággal. Ezen kívül szív alakú papírra festhettek kézzel, vagy amivel éppen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!

Második találkozásunk

Az előző látogatásunkkal ellentétben-ami 75 percig tartott-ezt most 90 percig élvezhettük.Ezúttal kibővült kis csapatunk +2 taggal, akik zenészek, így a zene az éneklés a tánc és a játék kapott főszerepet.Amerikából jöttem(meglepődésünkre minden mesterséget kitaláltak) székfoglaló, mocsárjárás, legyél szobor (míg a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!

Első találkozásunk

Az első foglalkozáson igyekeztünk olyan elfoglaltságokat kitalálni, amelyek lehetővé teszik, hogy kicsit közelebbről is megismerjük egymást. Összesen kilencen voltunk, belőlük 5 fogyatékos kisgyerek. A foglalkozás témája a húsvét volt, ezért az ünnepi hangulatot idéző színezőket vittünk nekik, aminek természetesen nagyon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | 1 hozzászólás