FeleMás bejegyzései

Készitsünk himes tojásokat

Mivel hamarosan itt a Húsvét úgy gondoltuk, hogy még egy szünet előtti utolsó foglalkozással lepjük meg „kis barátainkat” s egy közös tojásfestő programot szerveztünk! Persze készültünk hungarocell tojásokkal is, nehogy valami”gond” történjen, s így már minden felmerülő probléma megoldódott! Mindenki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!

“KÉZ-műves” foglalkozás

Miután szellemileg kellemesen elfáradtak tanulóink a fogalmazás órán, s vendégeink sem szerettek volna még távozni, úgy döntöttünk, hogy más módon is nyomot hagyunk  egymás életében. Elővettük hát festékeinket, s nagy jókedvvel munkának láttunk. Festékes tenyérrel szívecskét formáztunk, majd a korábban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!

Élménybeszámoló

Mind a sérült(8),mind pedig az egészséges(26) tanulóra mély benyomást tettek a közösen megélt pillanatok. Mivel most ismerkednek az írásbeli fogalmazás csínjával-binjával, ezért egy közös órán vetették papírra gondolataikat,melynek időtartama 60 perc volt. Az óra ismét játékosan kezdődött, melyet mindenki nagyon … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!

FeleMÁS csapat programjai

Közös programunkat Kulka János gondolata mellett az is ihlette, hogy a programon részt vevő gyermekek iskolája nagyon közel van egymáshoz, s mind a két intézménybe járó tanulók nagyon érdeklődtek a „másik” gyerekek iránt. Az első foglalkozásunkon az ismerkedés volt a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Beküldött bejegyzések | Szóljon hozzá most!